Deerhunter

Bij Barrel & Boar zijn we trots om het gerespecteerde merk Deerhunter in ons assortiment te hebben. Als toegewijde aanbieders van kwaliteitsvolle jachtkleding en outdoor kleding begrijpen we de essentie van comfort, functionaliteit en duurzaamheid, en Deerhunter voldoet aan deze eisen op een uitmuntende manier.

Uw Partner voor Outdoor Avonturen

De jachtkleding en outdoor kleding van Deerhunter is ademend, sneldrogend en comfortabel. Of je nu een doorgewinterde jager bent of gewoon van het buitenleven geniet, onze selectie van Deerhunter-kleding bij Barrel & Boar zal je zeker aanspreken. We bieden alleen kleding van dit merk aan, omdat we geloven in de ongeëvenaarde kwaliteit en functionaliteit ervan.

Bekijk alles van Deerhunter

Official reseller

Wij zijn een officieel reseller van Deerhunter

Traditie en Innovatie Gecombineerd

De geschiedenis van Deerhunter gaat terug tot 1985, toen de passie voor jagen van de Engel-familie samenvloeide met hun uitgebreide ervaring in het produceren van functionele kleding sinds 1927. Het resultaat was Deerhunter, vandaag de dag een populair merk voor jachtkleding en outdoor kleding.

Voor jagers en outdoor liefhebbers is het essentieel dat kleding wind- en waterdicht is, ademend is en dat de camouflage is aangepast aan de omgeving, het type jacht, de vegetatie en het terrein. Deerhunter ontwikkelt en ontwerpt kleding op basis van de nieuwste technologieën, en de eigenschappen van elk kledingstuk worden getest in relatie tot het klimaat, de duurzaamheid en de functionaliteit.

Deerhunter: Duurzaam en Functioneel

Deerhunter is het juiste merk voor jagers, die op zoek zijn naar duurzame en functionele jachtkleding en outdoor kleding tegen redelijke prijzen. Tegenwoordig is het merk vertegenwoordigd in meer dan 40 markten wereldwijd, en in 2009 ontving Deerhunter het predicaat Hofleverancier van het Deense Koninklijk Hof.

Over Deerhunter

Bij Barrel & Boar begrijpen we dat avontuur en uitdagingen hand in hand gaan met het buitenleven. Of je nu in de wildernis jaagt of gewoon geniet van de vrijheid en opwinding van de natuur, Deerhunter heeft de juiste kleding om je te ondersteunen tijdens je avonturen

Bekijk alles van Deerhunter