Sako

Bij Barrel & Boar zijn we verheugd om het gerenommeerde merk Sako in ons assortiment te hebben, en we bieden een indrukwekkende selectie van hun hoogwaardige munitie, waaronder Hammerhead, Powerhead, Gamehead, Deerhead en Arrowhead.

Een Prestigieuze Fabrikant

Sako is wereldwijd erkend als een van de meest prestigieuze fabrikanten van geweren en munitie, en ze zijn een trotse dochteronderneming van de Beretta Group. Hun langdurige erfenis, befaamde reputatie en hoogwaardige producten zijn geworteld in de unieke vaardigheden van hun medewerkers en hun trots in wat ze doen.

Bekijk alles van Sako

Official reseller

Wij zijn een officieel reseller van Sako

Passie voor Jagen en Buitenleven

Sako vertegenwoordigt altijd een ontmoetingspunt voor fundamentele aspecten van het Finse leven: rustige zelfverzekerdheid, trots in veiligheid en zelfbeschikking, liefde voor de jacht en het nastreven van buitenactiviteiten. Deze kernwaarden weerspiegelen zich in de producten van Sako, inclusief hun indrukwekkende munitie.

Een Breed Assortiment

Bij Barrel & Boar bieden we een breed assortiment Sako-ammo, zodat schutters en jagers de juiste munitie kunnen vinden die aan hun behoeften voldoet. Of je nu op zoek bent naar de krachtige Hammerhead, de veelzijdige Powerhead, de precieze Gamehead, de effectieve Deerhead of de gespecialiseerde Arrowhead, Sako heeft de munitie die je nodig hebt voor een succesvolle jacht- of schietsportervaring.

Over Sako

Kies voor Sako munitie als je verzekerd wilt zijn van hoogwaardige prestaties en betrouwbaarheid bij elk schot. Bij Barrel & Boar zijn we er trots op om de beste producten van Sako aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Ontdek de kracht van Sako munitie voor je volgende avontuur in de wildernis.

Bekijk alles van Sako